dilluns, 28 de gener del 2008

Un cap de setmana molt positiu


Continuant un cap de setmana dedicat exclusivament a l'orientació, el diumenge 28 els Aligots vam estrenar una nova edició de la Copa Girona-O, aquest cop amb el Trofeu Ciutat de Girona amb un dels meus mapes preferits, el del barri vell i Monjuic. És una zona per on m'agrada molt córrer-hi, potser perquè la conec bastant bé, però amb una cursa d'orientació, sempre descobreixes algun racó nou que no havies vist mai. A més a més, la motivació d'estar a casa i en una cursa organitzada per el teu club, sempre donen ganes de córrer més.

I va tractar-se d'una cursa de rècord! on es va batre el rècord d'inscrits en una cursa de Copa Girona-O, i el rècord d'Aligots inscrits en una cursa. I per el que fa a la competició en si, puc treure'n un resultat més que positiu. En un recorregut lineal de 7.4 quilòmetres amb un constant pujar i baixar, el ritme de sortida va ser de mantenir i no petar abans de meitat de carrera. A la balissa 12, el primer error, com la majoria de corredors, i a partir d'aquí augmentar ritme fins a final de cursa. Classificat entre els 10 primers del circuit C1 a poc més de 10 minuts del gran mestre Lluís Bedós. Poc a poc vaig agafant el truc a la orientació i a cada cursa els errors són menors, però tot i això, cal millorar en moltes coses encara.

I finalment, només voldria felicitar a tots els Aligots que s'han bolcat de cap a organitzar aquesta cursa, i és que quan la feina està ben feta, no sempre es recorda, però quan es fa mal feta... En fi, enhorabona a tots!