dimarts, 22 d’abril de 2008

Reprenent el Caixa Girona

Tornant de nou al Caixa Girona de BTT després d'haver-me saltat la tercera cursa de Sant Joan les Fonts, les sensacions van ser bones. El circuit es presentava més suau que altres ocasions per ser a Cassà, però també un pel més llarg per volta. El traçat va ser gairebé del tot ciclable malgrat les pluges caigudes durant la setmana.


La cursa va sortir molt ràpida, amb un munt de rivals per davant (en Kim ha calculat que vaig sortir sobre el 12é de la categoria). Ja de sortida, l'especialista en descens de Medina Llagostera David Welch, guanyador de la darrera cursa, va anar-se'n uns metres, completament controlables. Jo em vaig dedicar a progressar fins a col·locar-me tercer, just darrera d'en Joan Nicolas (Massegur) que portava un bon ritme. A mitjans de la primera pujada, imposant un grau més de duresa en Nicolas es va quedar enrera i vaig dedicar-me a perseguir en David, però poc abans d'acabar la primera volta va passar l'Edu Hernàndez com una bala venint des de darrera i sense haver-lo ni vist, quines cames porta després de les vacances a l'Atles amb bici el tiu!

A partir de la segona volta la tàctica va ser caçar en David i passar-lo abans de la primera baixada, que era on més se n'anava, mantenir-lo a roda baixant i deixar-lo pujant abans d'arribar a les Miloques, a partir d'aquí a tope perquè no m'atrapés i poder arribar segon a meta darrera l'Edu i per davant d'en David. Els tres primers vam estar separats per menys de 2 minuts, però el quart, en Joan Nicolas ja va arribar a 5:56, i en Quim el cinqué a 7:07!

I ara fins la propera l'1 de maig a Tossa!