dijous, 5 de juny de 2008

Els premis que fan il·lusió
Un any més, el Servei d'Esports de la Universitat de Girona, ha celebrat avui l'entrega anual de premis a les competicions universitàries del curs 2007-2008. Una festa a la que ja fa anys que vaig i cada any recollim una cosa o altra, però enguany ha sigut especial, sense cap dubte, la millor. Primer de tot ha tocat recollir el guardó de sots-campió de la UdG en BTT, juntament amb en Quim que feia d'Enric, després, ha tocat el premi com a Campió de la UdG de BTT-O juntament amb l'Albert Roca, seguit per el d'orientació a peu amb la mateixa companyia. Fins aquí era l'esperat, el millor estava per arribar.

La part final del lliurement ha servit per fer un nou reconeixement, el premi d'honor al millor esportista de la Universitat de Girona de l'any que ha vingut cap a casa, en reconeixement als resultats en els Campionats de Catalunya Universitaris d'enguany, que s'han comptat per medalles, bronze en duatló, bronze en orientació, or en BTT-orientació, plata en BTT i or en raids d'aventura, juntament amb la 19ena posició al Campionat d'Espanya Universitari d'orientació. Aquest és un premi molt especial que reconeix l'esforç de tot un any d'entrenament i preparació, sincerament, és un premi que cada any, a la festa de l'esport, em feia pensar que em faria il·lusió que me'l donessin a mi i finalment ha arribat.

Rebre un premi d'aquest tipus, personalment m'ha fet molta il·lusió, i fa pensar que la feina de tot l'any entrenant i sacrificant hores no han estat perque si. Tots els bons resultats que m'han fet obtenir-lo no haguèssin estat possibles, o probablement molt més complicat d'obtenir, sense les organitzacions del Club Ciclista Sant Gregori - El Llèmena en el BTT, i els Aligots amb les orientacions i el raid d'aventura, i sense oblidar-me de la gran feina del Servei d'Esports amb la seva col·laboració impecable i l'esforç d'en Jordi Buch perque cada campionat sigui millor que l'altre.

Va per tots vosaltres, ens que sempre em pregunteu que tal t'ha anat avui? i per els que ja no ho poden preguntar...