dimecres, 26 de desembre del 2007

Preparant l'inici de temporada

Aquesta propera temporada sembla a ser que les coses tornaran al seu curs, i que a diferència de l'any passat, les competicions comencen ja els primers dies de gener.

Aprofitant la pausa dels exàmens universitaris, el debut en BTT de la temporada serà el 20 de gener a la XI edició de la Marxa BTT d'hivern de Sant Genís de Palafolls on aniré a fer quilòmetres. Anys anteriors m'agafava la primera cursa de l'any al 100% i sempre acabava amb un "pajarón" de campionat, així que, anirem a disfrutar i a preparar les cames per el que vingui. Després venen altra vegada dues setmanes dedicades a estudiar i finalment la competició pura i dura. M'incorporaré a quarta prova del Campionat de la Selva de BTT a Bescanó (10/02) per diputar, la setmana següent, la primera gran prova de la temporada, la Copa Catalana de BTT a Banyoles, tornar al Campionat de la Selva el dia 24 a Vilobí i esperar ansiós l'inici d'un nou any en el Caixa Girona.

Per el que fa a la orientació, queda encara per confirmar l'assistència a la primera cursa de Copa Girona-O organitzada per Aligots a Girona, ja que em queda a mig d'exàmens, però el que puc confirmar és l'estrena de la Copa Catalana de BTT-O a Castellolí el dia 23 de febrer.

Seguiré informant...