diumenge, 13 de gener del 2008

Gran Premi de la Selva a Massanet, la primera de la temporada

Aprofitant l’inici de la temporada de BTT a Girona, hem fet la primera presa de contacte amb la competició en el Gran Premi de BTT de La Selva a Massanet de la Selva. Es plantejava una cursa tranquil•la però dura per el recorregut. Els pocs quilòmetres d’entrenament han fet que el ritme de carrera no fóra el màxim, però tot i això la cursa s’ha fet llarga, sobretot els últims 5 quilòmetres, ja que era un canvi de ritme constant, les pujades eren prou llargues perquè es fessin dures, i les baixades prou ràpides com per no poder recuperar de l’esforç. Podem treure’n però una qualificació positiva d’aquesta cursa, acabant amb 2 hores i 7 minuts de cursa a la 66ena posició en la categoria elit.
La cursa a comptat amb una extraordinària participació, ja que més de 600 corredors hi han pres la sortida, la frase còmica i certa a la vegada seria “hem fet cua per inscriure’ns, hem fet cua a la primera trialera i hem fet cua per recollir la llicència”. La matinal es dividia en tres circuits, el llarg de 30 quilòmetres, el curt de 20 quilòmetres i el mini de 2 quilòmetres. La volta llarga ha estat guanyada per Cristian Collados (Freebike) seguit d’Oriol Morata (Inpanasa) i Arnau Pericas (Morenito). La volta curta, només puntuable per a categoria cadet ha estat guanyada per Joan Quintana (Ambisist), seguit de Gerard Alvarez i Aleix Monturiol (One to one).
La setmana propera, un nova presa de contacte amb competició a la sempre exigent Marxa de BTT d’Hivern de Sant Genís de Palafolls.