dilluns, 19 de gener de 2009

El primer campionat universitari de l'any


El passat diumenge 18 de gener, es va disputar, el que va ser per mi, el primer Campionat Universitari d'aquest any 2009, el de cross, coincidint amb el Cross de Sant Sebastià al Parc Catalunya de Sabadell.

Una prova clàssica del calendari de cross, on la categoria sènior-promeses-universitaris masculins havien de disputar, sobre un circuit de 1800 metres amb constant desnivell amunt i avall, 6 voltes.

Els corredors habituals de cross van imprimir des de sortida un ritme altíssim de cursa, complicat de seguir per un corredor acostumat a distàncies més llargues, i amb un nivell d'entrenament mínim a causa d'altres obligacions acadèmiques, però la cosa va acabar prou bé. A un ritme mitjà al voltant dels 6:30 per volta, vaig aconseguir acabar les 6 eternes voltes a la posició 51 de la general de la cursa i el 24 a la categoria universitaria, posant també dins el mateix sac, la classificació automàtica per el Campionat d'Espanya Universitari que es disputarà, segons apunten les previsions a Jaen el proper mes de març.