dissabte, 19 de febrer de 2011

Cursa-O Ciutat de Girona, arriba el primer podi de la temporada!

El passat dia 30 de gener va disputar-se una nova edició de la bonica cursa d'orientació de la Ciutat de Girona. Aquest cop, canviant el punt de sortida i arribada col·locant-lo als jardins de fora muralla. Personalment, crec que un canvi molt positiu, ja que l'encant de córrer per els carrers del Barri Vell de la ciutat, un diumenge al matí, amb molts espectadors, obliga a tots els corredors a mentenir la concentració fins a la darrera fita, per tant, un canvi molt positiu.

La cursa, no va començar la millor manera per mi, ja que a la tirada 1-2, al intentar esquivar un grup de gent aturada mirant el mapa vaig posar un peu en una bassa que em va fer jeure ben llarg a terra, degut a una bona relliscada i en conseqüència un bon cop a les costelles i al colze, tota la cursa calent del cop i amb el cul moll.


La cursa, vaig completar-la amb molt bones sensacions, potser amb una miqueta de falta de ritme de cursa, però amb una orientació prou fina i bona, aconseguint 5 winsplits i entrant segon a poc més d'un minut i mig del guanyador.

A la cursa, per acabar un bon cap de setmana es van entregar els premis de la Copa Girona-O 2010 on em vaig endur la tercera posició a la categoria elit en el meu primer any a la màxima, un bon resultat fruit de la regularitat a totes les curses del campionat.

Resultats totals

Resultats parcials

http://carlesdomingo.blogspot.com