dijous, 3 de febrer de 2011

Arrenca la temporada, Rogaining de l'Espluga Calba

El passat 22 de gener vam estrenar la temporada esportiva 2011, una temporada esportiva amb nous reptes, nous projectes i nous reptes. Efectivament era l'estrena de la temporada amb entrenaments mínims, i davant la possibilitat d'escullir entre la modalitat de 6 hores o 24 hores per aquest Rogaining a l'Espluga Calba la nit més freda de l'any, va i triem la de 24!!! si és que no n'aprendrem mai.


Tot i això, la cosa no va sortir del tot malament, els plans van anar sobre rodes fins a la parada prevista al Hash House, el punt d'assistència, després de 13 hores i mitja de cursa, passada la mitja nit, i únicament amb un error d'orientació a la fita 85, la primera de nit, i per tant la primera en la que orientava jo.

Passades les 13 hores de cursa, en Raul va començar a queixar-se de dolor als peus, i tots necessitàvem una parada, així doncs vam encarrilar camí cap al poble de Fulleda, on hi havia instal·lat el Hash House, i en arribar allà, ens trobem amb un local amb la calefacció a tope, i un bufet impressionant. I que havíem de fer nosaltres? jalar!! vam començar per uns bons caldos calents, uns bons espaghettis i per acabar una favada per poder disposar d'un teixit "Gore-Pets" al tornar a fora. Tot just 15 minuts d'aclucar un ull que ja tornava a ser hora de reprendre el camí, a gaudir de les temperatures per sota dels 10 graus negatius, i veure sortir el sol per els turons Garriguencs cultivats amb arbequines.


Les primeres llums del dia, ja us dic jo que després d'una nit tant dura com aquella, van ser molt agraits per l'equip, i ens donava senyals que només ens quedàven 4 hores de cursa fins a tornar a la plaça del Castell de l'Espluga Calba. Un bon anàlisi del recorregut que quedava i tenint en compte les possibilitats físiques després de més de 20 hores de cursa ens plantàvem a meta amb 23 hores i 38 minuts, i 14ens a la classificació d'equips masculins. Un bon començament!!


Resultats The Wild Boar Rogaine 24h
Parcials The Wild Boar Rogaine 24h
RouteGadget The Wild Boar Rogaine 24h

http://carlesdomingo.blogspot.com