dissabte, 23 de febrer del 2008

Criatures nocturnes

Un dimecres més, una petita delegació d'Aligots (aquest cop un de sol) va anar a córrer la Lliga Nocturna d'Orientació. Aquest cop va tocar el turó de Can Camps, al terme municipal de Sant Cugat del Vallés la nit del 20 de febrer.

La cursa es va disputar sobre un mapa a escala 1:5.000 i constava d'un ràpid i divertit recorregut score de 30 balisses en el que les "criatures nocturnes" disposaven d'un temps màxim d'1 hora per completar-lo.

La cursa va sortir ràpida, per un camí tot enfangat de les pluges del dia abans, en Carles, l'únic Aligot present, va començar corrent en el grup capdavanter, fent la seva cursa, al seu ritme, i aprenent a moure's cada dia millor en la foscor del bosc. Com que s'ha d'aprendre dels errors, se n'han de fer, i així va ser, un parell d'errors en l'elecció del recorregut score li van fer perdre algun minutet que el va fer arribar a l'esprint amb dos orientadors més parant el cronòmetre en 49 minuts i 35 segons, dins el temps.

La cursa va estar guanyada per Biel Ràfols, seguit per Lluís Ferrer i el txec Stepan Dlabaja (6é classificat en el darrer Campionat del Món sprint).